Napszámláló

Lilypie 2nd Birthday Ticker Lilypie 3rd Birthday Ticker

Vince és Luca élete

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Címkék

agresszió (3) állat (3) alvás (17) anya (5) apa (3) aranyköpés (6) barátok (1) beszéd (15) beteg (2) betegség (8) betű (1) cumi (1) első (1) evés (7) fog (13) fogzás (1) haj (3) harapás (1) hiszti (5) (1) homeopátia (2) hónapforduló (11) játék (7) kedvenc (2) kert (3) luca (48) média (1) méret (4) mese (2) mozgás (13) nevelés (6) oltás (1) öröm (2) orvos (1) óvoda (1) rajz (1) szem (1) szobatisztaság (3) testvér (1) ünnep (10) utazás (14) vince (48) zene (1) Címkefelhő

Zalacsány, szavazás, unokatesók

2009.06.10. 14:28 - duzsu

Címkék: utazás aranyköpés

A hétvégét Zalacsányban töltöttük, a fő ok az uniós parlamenti szavazás volt. Vittük magunkkal a gyerekeket is, hadd lássák:) Még Dórit is (tesóm legidősebb gyermeke, 12 éves), mert ő rendszerint ott marad a mamáéknál velünk. Vince aranyos volt, fennhangon kérdezgette, hogy akkor le kell-e nyalni a borítékot, és rajzolhatja-e ő az x-et, és még a másik karikába is tegyünk:) Nagy derültség lett a vége a bizottság tagjai közt.

A hétvége szokás szerint jó volt, szombaton szalonnát sütöttünk, bár ez ennyi gyerekkel kész idegbetegség volt, de senki nem sérült meg:) Vince kicsit durvult Zsófival és Annával, de nem veszélyesen. Igazság szerint Zsófi azért eléggé ingerli, így nem is csoda, ha utána kap, persze aztán fennhangon sír, vagy árulkodik.)

Most a Tárnaiak elszólásait is meg kell örökítenem, annyira aranyosak:) Dórival és Bálinttal már a múltkor is elkezdtünk országvárost játszani. Dórival már teljesen komolyan lehet, gyorsan írva. Bálinttal még könnyített verziót játszunk, az idő nem számít, bár ő így is inkább csak fiú- és lánynevet ír. De:) most jön a poén. F betű volt soron. Bálint kérdi: Hogy kell azt leírni, hogy Einstein? A híres ember rovatba akarja. Mondjuk neki: Mindegy, az E betűs, ide nem jó. De ő csak erősködik, mindegy, mondjuk csak meg, hogyan kell leírni, hogy Einstein. A végén már mondtuk, hogy sehogy se jó, mert még a keresztneve se jó, mert Albert Einstein. Mire ő: de hát Frank Einstein!!! Na, mikor leesett a Frankenstein, hát nagyon nevettünk, még azóta is emlegetjük:)

Később a nagyok (Dóri, Bálint és Zsófi) kimentek a kúthoz, valamit játszottak mezítláb a parkban. Aztán mikor a nagy szalonnasütés után fürödtek, kiderült, hogy tiszta ragacs a lányok talpa, a fenyőfák tövében gyantába léptek. Zsófi még ezt a szót életében nem hallhatta, mivel a mamának a kádban nagyban meséli: "ész, képzeld mama, valami hantába léptünk!!!" :)

És mivel újra van fényképezőnk, itt van néhány kép is:

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása