Napszámláló

Lilypie 2nd Birthday Ticker Lilypie 3rd Birthday Ticker

Vince és Luca élete

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Címkék

agresszió (3) állat (3) alvás (17) anya (5) apa (3) aranyköpés (6) barátok (1) beszéd (15) beteg (2) betegség (8) betű (1) cumi (1) első (1) evés (7) fog (13) fogzás (1) haj (3) harapás (1) hiszti (5) (1) homeopátia (2) hónapforduló (11) játék (7) kedvenc (2) kert (3) luca (48) média (1) méret (4) mese (2) mozgás (13) nevelés (6) oltás (1) öröm (2) orvos (1) óvoda (1) rajz (1) szem (1) szobatisztaság (3) testvér (1) ünnep (10) utazás (14) vince (48) zene (1) Címkefelhő

Húsvét

2009.04.14. 14:31 - duzsu

Címkék: utazás ünnep

A húsvétot idén Zalacsányban töltöttük, nagyon jól sikerült. Az idő isteni, mindannyian szépen lebarnultunk. Balázs minden idejét a kertben töltötte, még húsvét vasárnap is, rá kellett szólni, hogy ünnepeken nem ér dolgozni.

Luca botrányosan aludt, ez kissé beárnyékolta a napokat, de sokat találkoztunk Ildiékkel, még Laciék is eljöttek Csányba motorral.

Luca pedig rákapott a kézenfogva sétáltatás örömére. A papa előszeretettel sétálgatott vele, ezért már ma is jött oda, és rángatott, hogy indulhatunk:) Cserébe itthon nagyon jól aludt, reggel 6-ig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vince ügyesen meglocsolt mindenkit, még a locsolóversikét is elmondta sokszor (zöld erdőbe jártam...), a mama finomságaiból semmit nem evett hétfőn ebédre, mert szerintem egy mázsa csokit elfogyasztott addigra.) Most már én mérem neki, szűken a csokit, nehogy aztán baja essék. A szobatisztaság még azért néha csődöt mond, főleg a nagydolog. A nagy játékban a hétvégén többször szólt Dóri vagy Bálint nagy undorodással, hogy ugye van Vincén pelus, mert bekakilt:)


A nyuszitól pedig a rengeteg csokin kívül kapott Vince egy új Annáskönyvet, egy kifestő/matricásfüzetet, Bob-os fogkefét, aszfaltkrétát, és közösen az összes unoka egy mászóhengeres sátorkollekciót. Nagyon élvezte mindenki! A képek a papa gépén vannak a mászásról, majd később csatolok. De korábban olvastam valahol, hogy aki császárral született és nem élte át a szűk csatornán való áthaladás élményét, jobban fél alagutakban. Ez Annára teljesen igaz, nem ment bele soha a csőbe, csak a sátrakban ücsörgött. Luca ellenben hatalmas kurjongatások közepette mászott át rajta:) A teória igazságára Zsófi hány fittyet, mert ő is császárral született, mégis vígan mászott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Amúgy pedig, mint mindig, nagyon jól telt az idő, nekünk és a gyerekeknek is. Anna és Vince teljes egyetértésben összelapátoltak egy talicska kavicsot és aztán hordták a hordóba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása