Napszámláló

Lilypie 2nd Birthday Ticker Lilypie 3rd Birthday Ticker

Vince és Luca élete

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Címkék

agresszió (3) állat (3) alvás (17) anya (5) apa (3) aranyköpés (6) barátok (1) beszéd (15) beteg (2) betegség (8) betű (1) cumi (1) első (1) evés (7) fog (13) fogzás (1) haj (3) harapás (1) hiszti (5) (1) homeopátia (2) hónapforduló (11) játék (7) kedvenc (2) kert (3) luca (48) média (1) méret (4) mese (2) mozgás (13) nevelés (6) oltás (1) öröm (2) orvos (1) óvoda (1) rajz (1) szem (1) szobatisztaság (3) testvér (1) ünnep (10) utazás (14) vince (48) zene (1) Címkefelhő

Veszprémi állatkert

2009.04.18. 22:39 - duzsu

Címkék: játék utazás állat

Régóta terveztük és ma megvalósítottuk: elmentünk a veszprémi állatkertbe. Igen sok fehérvárival találkoztunk:)

Vince már reggel teljesen besózva maga elővette a piros annáskönyvet és megkereste az állatkertes részt és el is mesélte magának. (el ne felejtsek egy külön bejegyzést szentelni Bartos Erikának!) Ehhez képest valahogy úgy tűnt, nem annyira hatotta meg a hely. Persze örült az állatoknak, de sokkal inkább futkározott és mászott volna a korlátokra, mint csodálta volna az állatokat. Ráadásul mostanság különösen engedetlen, már odáig jutottunk, hogy Balázs is feltűnően egész nap morog rá. (Ez engem megnyugtat kissé...)

Amit még megfigyeltem, hogy valahogy nem annyira veszi észre a dolgokat. Pl. sokszor úgy érzem, hogy mutatunk neki valamit, azt mondja, látja, de szinte oda se néz. Aztán a zichy-ligetbeli harkályokkal egyszer már teszteltem, hogy valójában látja (rákérdeztem, hogy néz ki, és simán elmondta), csak nem csodálja annyira, mint én várnám. Így jártunk a péntek esti nagy esőben a szivárvánnyal is. Mivel szintén Bartos Erika miatt a szivárvány is nagy kedvenc mesében. És a zivatarban óriási szivárványt láttunk. De Vince minden mást mutogatott, hiába fordítottuk az ég felé a fejét:) Míg végül egyszer csak meglátta valóban. Na, hát bocs a kitérőért, de kb. ugyanígy volt az állatokkal is, pl. a bagollyal, ami nagyon durván megbújt a ketrec rácsai és a fa ágai mögött/között. De simán rávágta, hogy látja, és mentünk is tovább.

Utólag azt mondja, nagyon tetszett neki, és a kedvence a zebra volt, amikre szintén fittyet hányt és inkább a kukát nyaldosta (!!!) a közelükben lévő padon, ahol ebédeltünk. Bár valójában szerintem az egyik képen látható magas lépcső tetszett neki, ahonnan a farkasokat lehetett megnézni.

Hogy Lucát mindez mennyire hatotta meg? Szerintem nagyon kevéssé. De ettől függetlenül nagyon jól elvolt, mindenkire mosolygott, majd végül békésen elaludt:)

Az állatkertből kifelé még gyorsan vadásztunk egy kincsesládát is, annyira hanyagoljuk mostanság a geocachinget, hogy csak na, úgyhogy már ráfér egy új megtalálás a statisztikánkra.

És mindez képekben:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása